Standerhejsning

Standerhejsning den 6. februar 2010

Før træningen kunne gå i gang var det nødvendigt at rydde banen for sne. Heldigvis for boldklubben har en af klubbens spillere, Allan Sørensen investeret i en sneslynge, så med hjælp af den og Allans traktor samt to traktorer og vogne udlånt af Solsbæk, lykkedes det at få ryddet det halve af træningsbanen, således at de fremmødte spillere kunne komme på græs.

Ny træner for herrersenior er Ib Thomsen, der er vendt tilbage til posten efter i flere år at have været holdleder. Ib er samtid træner for klubbens damehold. Her får han hjælp af Gitte Trangeled til at klare opgaven.

Allan Sørensen rydder banen med sin nyindkøbte sneslynge. Casper, Kurt og Michael kørte sne væk med traktorer og vogne udlånt af Solsbæk

Her er Allan og Casper igang med at læsse vognen med sne

Årets spillere 2009 Tina Justesen og Michael Møller hejser flaget

Formand Michael Møller har holdt talen og nu er spillerne klar til årets første træning